TilbudsforespørselSøppeltaxi Oslo

Søppeltaxi Oslo

Effektivt og rimelig.

Søppeltaxi i Oslo som fjerner avfall for bedrifter og private raskt, effektivt og rimelig. Vår erfaring er at pris, responstid og fleksibilitet er viktig for kundene. Derfor tilpasser vi hos din tidsplan, er knallgod på pris, er alltid ledig for oppdrag! Kontakt for uforpliktende pristilbud.

Har du et hasteoppdrag? Vi er ledig nå! Ring vår døgnåpne vakttelefon mandag til søndag.

 

Få tilbud

 

Ingen oppdrag for store eller for små. Vi fjerner så og si alle type avfall. Vi er opptatt av byen vår, og kildesorterer alltid!

 • Konkurransedyktige priser
 • Rask respons. Vi utfører jobben innen 48 timer
 • Enkel og ryddig fastpris
 • Kundeservice 24/7
 • Profesjonell utførelse
 • Hyggelig personell
 • Ryddige og effektive
 • Miljøvennlige. Vi kildesorterer alltid

Vi er en billig og effektiv avfallstaxi som alltid er presise. Hos oss kan du velge mellom fastpris og timepris, alt ettersom hva som passer for deg. Vi tar store og små oppdrag, privat og bedrift!

Vi i Flytting Oslo kan også hjelpe deg med flytteprosessen. Vi tar oppdrag for både private og bedrifter.

Se også:   Rydding av Dødsbo   Flyttevask   Rengjøring

Vi henter så og si all type søppel og avfall.

 

Det er mye forskjellig type avfall og søppel. Vi foretar søppelhenting av så og si alle type avfall for private og bedrifter i Oslo. Fra kontormøbler, hvitevarer og emballasje til møbler, hageavfall elektronisk PC – utstyr. Vi sorterer og organiserer slik at alt avfall havner riktig på miljøstasjonen.

Henting av søppel på 1,2,3!

Man ønsker ikke å ha avfall og søppel stående lenger enn nødvendig. Når vi får en henvendelse skal det å hente søppel skje raskt og effektivt. Vi kan ofte ta oppdraget samme dagen, men senest skal oppdraget være fullført 48 timer etter at bestillingen er gjort.

Vi tar miljøansvar.

Vi er en søppeltaxi i Oslo som alltid organiserer, kildesorterer og sørger for at ditt søppel og avfall havner på den korrekte miljøstasjonen. Å få alt søppel sortert riktig er viktig for å bidra til å gjøre Oslo by litt renere.  Så du kan med godt samvittighet overlate avfallet ditt til oss. Vi tar vårt miljøansvar på alvor.

 

Få pristilbud

 

Vi er en komplett søppeltaxi som foretar søppelhenting og avfallshenting i hele Oslo og Akershus. Vi er klare for å hente avfall raskt, rimelig og miljøvennlig!

 

 

Bortkjøring av søppel Oslo og Akershus.

Vi har stort geografisk nedslagsfelt og foretar søppelhenting for Oslo og Akershus. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

 • Demontering av gamle/nye møbler.
 • Flytting av møbler og gjenstander.
 • Søppelhenting, rydding og bortkjøring av avfall.
 • Bortkjøring av hageavfall.

Frigjør ledig plass i boligen din ved å fjerne ting du ikke lenger trenger – ødelagte møbler og elektriske artikler, bygningsavfall og annet rot!

Vi kan tilby demontering og fjerning av møbler, samt bærehjelp, flyttetransport og bortkjøring av avfall. Det du trenger å gjøre, er å rydde vekk løse gjenstander fra møblene og pakke dem. Har du imidlertid ikke mulighet til dette, vil vi sørge for rydding og sortering av løse gjenstander, og lagre dem i egne, forseglede pappesker merket ”FORSIKTIG”.

Avfallshåndtering Oslo

Vi har erfaring med avfallshåndtering av alt fra elektriske artikler som TV’er, vaskemaskiner og airconditionapparater, til gamle tredører, gamle møbler, osv. fra både boliger, bedrifter, varehus og industrihaller. Tjenesten er rettet mot både private og offentlige. Våre kunder spør ofte om vi kan transportere verdigjenstander og gjenstander som må behandles med stor forsiktighet, noe vi alltid kan bekrefte, da vi behandler, laster og transporterer alle gjenstander med største forsiktighet. Har du behov for å transportere antikviteter eller andre gamle møbler du planlegger å renovere eller lagre på et trygt sted, hjelper våre medarbeidere deg med transport. Vi vil gjøre vårt aller beste for å holde møblene intakt under transporten. Grunnet alder, kan enkelte eldre møbler miste deler under transport. Vi vet at denne typen møbler er svært sjeldne, i tillegg til å både være svært verdifulle og ha affeksjonsverdi, så vi forplikter oss til å sørge for trygg transport.

Søppeltaxi Oslo – for en effektiv, rask og rimelig henting av søppel og avfall i Oslo og Akershus.

 

Få pristilbud

 

Andre tjenester:   Flytting   Flyttevask   Rengjøring   Tepperens   Vindusvask   Rydding av Dødsbo


Del

Tilbudsforespørsel