TilbudsforespørselFlyttebyrå Oslo

Flyttebyrå Oslo

Vi har lang erfaring med store og små flytteoppdrag i Oslo og Akershus. Garantert trygg håndtering og transport av dine eiendeler. Vi har fullsikret skadeforsikring. 

Markedets laveste priser.

Vi er stolt av å kunne tilby markedets laveste priser, samtidig levere en profesjonell tjeneste av høy kvalitet. Velg mellom enkel fastpris eller timepris. Det er helt opp til deg!

 

Få pristilbud

 

  • Enkel og ryddig fastpris
  • Rask respons. Utfører jobben innen 48 timer
  • Fantastisk kundeservice 24/7
  • Strålende service
  • Vi er skadeforsikret
  • Gratis befaring

 

Gratis befaring

 

Vi tar oss av hele flytteprosessen fra demontering av møbler, til frakt og ferdig plassering. Hos oss skal du alltid bli møtt av serviceinnstilte, hyggelige og profesjonelle medarbeidere. Det kan vi garantere!

Gå til:  Bortkjøring av avfall   Flyttevask   Rydding av Dødsbo

Med vårt flyttebyrå får du alltid:

  • Konkurransedyktige priser
  • Erfarent og profesjonelt personell
  • Sikker håndtering og trygg transport
  • Alltid hyggelig medarbeidere

 

Få pristilbud

Trygg håndtering og sikker transport.

Våre eiendeler er viktig for oss. Og når man skal flytte, må man ta med seg alt fra store TVer, til personlige gjenstander. Vi er veldig opptatt av å sikre dine eiendeler ved håndtering og transport. Våre ansatte har lang erfaring, og sørger for en trygg og sikker transport. Vi sørger alltid for å beskytte lasten med godkjent emballasje. Vi har også fullsikret skadeforsikring.

Også behov for søppeltaxi?

Under flytting blir det ofte mye overflødig avfall og søppel. Vi er en komplett søppeltaxi som transporterer og sorterer ditt avfall raskt, effektivt og rimelig. Det gjør vi i kombinasjon med flyttingen. Miljøansvar er viktig for oss, derfor sørger vi alltid for at ditt søppel kildesorteres på korrekt måte.

Flyttebyrå i Oslo, med gode priser. 

Prisen fastsettes av en logistikkekspert som kan foreta prisestimat enten over telefon eller ved befaring. Kostnaden beregnes etter ulike nøkkefaktorer som kan tallfestes:

Mengden møbler og eiendeler.

En møbler og eiendeler volumkapasiteten til hver enkelt bil som skal brukes til flyttingen. Ved internasjonal flytting vil i tillegg vekt spille inn på hvilken bil vi velger til å foreta flyttingen.

Heis eller trapper, både i boligen eller lokalene det flyttes fra og boligen eller lokalene det flyttes til, samt hvilken etasje stedene befinner seg i. Det er mer tidkrevende å flytte til og fra en bolig eller et lokale uten heis enn en bolig eller lokale med heis,med mindre alt ligger på bakkeplan.

Antall medarbeidere som trengs til flyttingen bestemmes også av hvilken etasje stedene befinner seg i, samt eventuell tilgang til heis.

Avstand mellom stedene: avstander bestemmer transporttid og dristofforbruk, og er det derfor et viktig aspekte ved prissettingen av flyttingen. Enten det er et lokalt, nasjonalt eller internasjonalt, når flytteavstanden øker, øker også kostnaden etter tidsforbruk og drivstofforbruk.

Demontering/montering ved flytting

Type møbler.

Større møbler, som må demonteres og monteres blir behandlet av en ekstra møbelmontør. Enkelte møbler, som skjenker og seksjoner med flere type plater og komponenter, kan være både krevende og tidkrevende å demontere og montere, mens for eksempel enkle modulsofaer enkelt kan demonteres og monteres. Tidsbruk og antall medarbeidere til demontering og montering er derfor også et viktig aspekt ved prissettingen.

Emballasje.

Vi legger vekt på beskytte sårbare og verdifulle gjenstander under håndtering og transportering. Dette kan føre til merkostnader i form av ekstra emballering, men til gjengjeld er eiendelene dine trygg pakket ned og i trygge hender!

Hvor du flytter fra og hvor mange eiendeler som skal flyttes vil påvirke prisen sammen med de andre faktorene som er nevnt ovenfor.

Avtal et gratis og uforpliktende møte med vår logistikkekspert og få et tilbud på komplett flyttetjeneste!

Vi er et effektivt og rimelig flyttebyrå i Oslo som alltid leverer topp service og gode tjenester.

 

Gratis befaring

 

Andre tjenester:  Tepperens   Flyttevask    Vindusvask    Rengjøring    Bortkjøring av søppel    Dødsbo

 

 


Del

Tilbudsforespørsel